iPhone-huolto

mcare – valtuutettu iPhone-huoltosi 100% tyytyväisyystakuulla

Hajosiko iPhone? Ostopaikalla ei ole väliä, meiltä saat aina apua!

Huollamme iPhonet sekä takuunalaisena että takuun ulkopuolisina huoltoina, olitpa ostanut puhelimesi mistä tahansa. mcare on Suomen suurin Applen valtuuttama huolto, jolle Apple toimittaa alkuperäisiä näyttöjä – Applen alkuperäinen laatu myös paikan päällä tapahtuvien näytön huoltojen osalta.

iPhonen huoltoarvion saat laitteen tuodessasi, ja pidämme sinut ajan tasalla läpi huoltoprosessin. Esimerkiksi näytön- ja akunvaihdot onnistuvat jopa odottaessa, ja tarvittaessa huolehdimme sekä tiedostojen varmuuskopioinnista että palauttamisesta.

Meiltä saat apua, vaikka laitteesi olisi kastunut tai pahasti vaurioitunut – edullisella vaihtolaitteella pääset jatkamaan puhelimen käyttöä, ja saat alkuperäisen laitteesi veroisen takuun ja huollettavuuden.

mcare tarjoaa toimitukset veloituksetta, korjatuille laitteille. Tarjous koskee vain alla olevan lomakkeen kautta tehtyjä huoltotilauksia. Ei koske sopimusasiakkaita.

Tilaa huolto tästä.

Huomioithan että "Find My iPhone / Etsi iPhoneni" -toiminto on kytkettävä pois päältä ennen kuin voimme suorittaa iPhonellesi huollon. Ohjeet ominaisuuden kytkemiseksi pois sekä huoltoon toimituksesta yleisesti löydät täältä.

iPhone huoltohinnat

Valmistajan takuun säilyttävä iPhone-näytönvaihtohuolto nyt mcarelta

Rikkoutuneen näyttosi tilalle vaihdamme Applen alkuperäisen näytön, ja mikäli vika ei korjaannu pelkällä näytönvaihdolla, on koko laite mahdollista vaihtaa uutta vastaavaan laitteeseen hinnastomme mukaisesti.

mcaren Oulun ja Helsingin toimipisteissä iPhonen näytönvaihto kestää yleensä noin tunnin malleihin iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS ja iPhone XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max. Näytönvaihdot tehdään saapumisjärjestyksessä ja todellinen huoltoaika riippuu huollon jonotilanteesta. Vanhempien mallien näytönvaihto kestää yleensä noin 3-4 arkipäivää. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokralaitteelle huollon ajaksi (vuokralaitteita rajoitettu määrä ja saatavuus, tarkista tilanne lähimmästä toimipisteestäsi). Varmista myös ohjeet ennen kuin toimitat laitteesi meille huoltoon.


Sanna

"Erittäin loistava kokemus kaiken kaikkiaan, nopea hyvä palvelu."

Lähde Asiakaskysely


Valtteri

"Luotettava, nopea, asiantunteva – helppo suositella!"

Lähde Facebook


Teppo

"Jyväskylän toimipisteeltä nopeaa palvelua. Harmaita hiuksia tuottanut iPhone lähti ammattilaisen kultaisella kosketuksella heti pelittämään."

Lähde Facebook


Elina

"Kaupungin nopein takuuhuolto, loistava palvelu!"

Lähde Facebook


Marja Riitta

"Kiitos aivan uskomattomasta palvelusta! Tyttären puhelin saatiin huoltoon lauantaina, vaikka liike kiinni - henkilöstöä oli tekemässä inventaariota ja ottivat laitteen, “kun olitte jo tänne asti tulleet”. Loppujen lopuksi korjaus ei kestänyt kauaa eikä edes maksanut mitään, koska vika oli niin pieni, ällistyttävää."

Lähde Facebook


Katja

"Loistava ja nopea palvelu ja puhelimen postituskin kotipostiin kuluttomasti. Suosittelen lämpimästi."

Lähde Facebook


Valtteri

"Erittäin ammattitaitoisesti toimiva huolto Helsingissä ottaen huomioon, että puhelin piti sinne postitse toimittaa."

Lähde Asiakaskysely