iPhone-huolto

mcare – valtuutettu iPhone-huoltosi 100% tyytyväisyystakuulla

Hajosiko iPhone? Ostopaikalla ei ole väliä, meiltä saat aina apua!

Huollamme iPhonet sekä takuunalaisena että takuun ulkopuolisina huoltoina, olitpa ostanut puhelimesi mistä tahansa. mcare on Suomen suurin Applen valtuuttama huolto, jolle Apple toimittaa alkuperäisiä näyttöjä – Applen alkuperäinen laatu myös paikan päällä tapahtuvien näytön huoltojen osalta.

iPhonen huoltoarvion saat laitteen tuodessasi, ja pidämme sinut ajan tasalla läpi huoltoprosessin. Esimerkiksi näytön- ja akunvaihdot onnistuvat jopa odottaessa, ja tarvittaessa huolehdimme sekä tiedostojen varmuuskopioinnista että palauttamisesta.

Meiltä saat apua, vaikka laitteesi olisi kastunut tai pahasti vaurioitunut – edullisella vaihtolaitteella pääset jatkamaan puhelimen käyttöä, ja saat alkuperäisen laitteesi veroisen takuun ja huollettavuuden.

 

Huomioithan että "Find My iPhone / Etsi iPhoneni" -toiminto on kytkettävä pois päältä ennen kuin voimme suorittaa iPhonellesi huollon. Ohjeet ominaisuuden kytkemiseksi pois sekä huoltoon toimituksesta yleisesti löydät täältä.

iPhone huoltohinnat

Valmistajan takuun säilyttävä iPhone-näytönvaihtohuolto nyt mcarelta

Rikkoutuneen näyttosi tilalle vaihdamme Applen alkuperäisen näytön, ja mikäli vika ei korjaannu pelkällä näytönvaihdolla, on koko laite mahdollista vaihtaa uutta vastaavaan laitteeseen hinnastomme mukaisesti.

mcaren toimipisteissä iPhonen näytönvaihto kestää yleensä noin tunnin malleihin iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS ja iPhone XS Max. Näytönvaihdot tehdään saapumisjärjestyksessä ja todellinen huoltoaika riippuu huollon jonotilanteesta. Vanhempien mallien näytönvaihto kestää yleensä noin 3-4 arkipäivää. Jyväskylän vapaaherrantien toimipisteessä näytönvaihto kestää 3-4 arkipäivää laitteen mallista riippumatta. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokralaitteelle huollon ajaksi (vuokralaitteita rajoitettu määrä ja saatavuus, tarkista tilanne lähimmästä toimipisteestäsi). Voit lukea lisätietoa näytönvaihdosta täältä. Varmista myös ohjeet ennen kuin toimitat laitteesi meille huoltoon.