Vakuutusyhtiöiden asiakkaat

Vakuutusyhtiöiden ja mcaren yhteistyö

mcare Oy on Pohjoismaiden suurin valtuutettu Apple -huolto. mcare Oy huoltaa Applen laitteet aina alkuperäisiä varaosia käyttäen, jotta käyttäjän takuuehdot, laitteen käytettävyys ja kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet säilyvät myös huollon jälkeen.

mcaren tekemän huollon jälkeen koko laitteella jatkuu takuu, ei vain vaihdetulla osalla.

mcare huoltaa vakuutusyhtiöiden asiakkaiden laitteita mm. seuraavissa laitekategorioissa:

iPhone, iPad, Apple Watch 

Suurin osa iPhone vaurioista voidaan huoltaa ilman, että koko laitetta tarvitsee vaihtaa uuteen. Tapauksissa joissa huoltaminen ei ole mahdollista, vaihdetaan laite. Laitevaihto on asiakkaalle huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin mitä jälleenmyyjän kautta hankittava uusi laite kustantaisi.

Mac -tietokoneet

mcare Oy diagnosoi kaikki Mac -tietokoneet sen hetkisen huoltojonon mukaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle laitteen tarkat korjauskustannukset aina ennen maksullisten toimenpiteiden aloittamista. Mikäli asiakas päättää olla korjaamatta tietokonetta, voidaan se palauttaa takaisin asiakkaalle tai vaihtoehtoisesti kierrättää tietoturvallisesti sähkö- ja elektroniikkalaiteromuna veloituksetta.

 

 

apple logopng
mcare-logo

If Kotivakuutus-asiakkaat

If ja mcare aloittivat joulukuussa 2017 yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaiden arkea ikävien vahinkotapausten sattuessa. mcare valikoitui If:n kumppaniksi korkean asiakastyytyväisyyden ja laadun vuoksi.

If Kotivakuutus -asiakkaat voivat huollattaa Apple -laitteensa valtuutetussa huollossa mcarella. Näin varmistetaan, että valmistajan myöntämä takuu säilyy korjauksen jälkeenkin ja korjauksen jälkeen sattuvien vikatapausten kohdalla laite voidaan huoltaa takuun alaisesti tai kuluttajansuojalain mukaisin ehdoin.

Pohjola Vakuutuksen-asiakkaat

Pohjola Vakuutus ja mcare aloittivat 2019 yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda valtuutettu huolto Pohjola Vakuutuksen asiakkaiden saataville. mcare tekee Pohjola Vakuutuksen asiakkaille iPhone, iPad ja Apple Watch huoltoja aina alkuperäisen takuun sekä kuluttajansuojan mukaiset oikeudet säilyttäen. mcare Oy valikoitui Pohjola Vakuutuksen kumppaniksi yhteisten arvojen, korkean asiakastyytyväisyyden ja valtuutetun huollon asemansa takia.

Pohjola Vakuutuksen kotivakuutusasiakkaat voivat huollattaa Apple -laitteensa valtuutetussa huollossa mcarella. Näin varmistetaan, että valmistajan myöntämä takuu säilyy korjauksen jälkeenkin ja korjauksen jälkeen sattuvien vikatapausten kohdalla laite voidaan huoltaa takuun alaisesti tai kuluttajansuojalain mukaisin ehdoin. mcare huoltaa Pohjola Vakuutuksen asiakkaille iPhone, iPad ja Apple Watch laitteita.

LähiTapiolan Kotivakuutus -asiakkaat

LähiTapiola ja mcare Oy aloittivat toukokuussa 2019 yhteistyön.

LähiTapiolan vakuutusasiakkaat voivat huollattaa Apple -tietokoneensa valtuutetussa huollossa mcarella. Näin varmistetaan, että valmistajan myöntämä takuu säilyy korjauksen jälkeenkin ja korjauksen jälkeen sattuvien vikatapausten kohdalla laite voidaan huoltaa takuun alaisesti tai kuluttajansuojalain mukaisin ehdoin.

LähiTapiola asiakkaat voivat huollattaa Applen tietokoneiden lisäksi myös muun merkkiset tietokoneensa mcaren kautta.

Moderna Happy CARE -tuotevakuutusasiakkaat

Modernan Happy CARE -vakuutukset ovat Suomessa Gigantin myymälöissä asiakkaille myytäviä laitteiden lisäturvatuotteita. mcare Oy huoltaa Suomessa Modernan Happy CARE -tuotevakuutuksen turvaamat Applen laitteet tai nestevauriotapauksissa puhdistaa Techsave -laitteella.

Modernan HappyCare -vakuutusasiakkaat voivat huollattaa Apple -laitteensa valtuutetussa huollossa mcarella. Näin varmistetaan, että valmistajan myöntämä takuu säilyy korjauksen jälkeenkin ja korjauksen jälkeen sattuvien vikatapausten kohdalla laite voidaan huoltaa takuun alaisesti tai kuluttajansuojalain mukaisin ehdoin.

Etkö löytänyt omaa vakuutusyhtiötäsi?

Tai jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä.