Pohjola Vakuutus ja mcare yhteistyössä Apple-laitteiden vahinkotapauksissa

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana voit vahingon sattuessa huollattaa iPhonesi, iPadisi tai Apple Watchisi mcarella ja hyödyt samalla asiakaseduistamme.

Toimi näin:

1. Tee vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai täältä.

2. Odota, että saat korvauspäätöksen sisältävän tekstiviestin, sähköpostin tai verkkopalveluviestin Pohjola Vakuutukselta.

3. Poista Etsi iPhoneni-toiminto käytöstä ennen laitteen toimittamista mcarelle. Katso ohjeet täältä.

4. Vie laite mcaren myymälään tai postita se veloituksetta mcarelle. Ilmoita laitetta huoltoon tuodessasi olevasi Pohjola Vakuutukset asiakas ja saat sinulle kuuluvat edut!

  • Katso lähin myymäläsi täältä.
  • Jos haluat postittaa laitteen, täytä alla oleva lomake. Siihen voit myös merkitä, jos haluat, että pakkausmateriaalit postitetaan kotiisi veloituksetta. Muistathan tehdä vahinkoilmoituksen Pohjola Vakuutukselle ennen lomakkeen täyttämistä.

5. mcare korjaa laitteesi. Noudon yhteydessä maksat mcarelle vain omavastuun ja mahdollisen laitteen ikään perustuvan vähennyksen osuuden. Lopusta mcare laskuttaa Pohjola Vakuutusta.

download

Pohjola Vakuutuksen ja mcare:n tarjoamat edut

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana saat alla luetellut edut myymälässä asioidessasi. Olet oikeutettu etuihin, vaikka vahingostasi ei jäisi korvattavaa.

  • Ilmainen panssarilasi asennettuna kaikissa iPhone-huolloissa (Edun arvo 25€)
  • Ilmainen lainapuhelin, mikäli huolto kestää tuntia pidempään (Edun arvo 35€)
  • Ilmainen pikatyö (Edun arvo 45€)
  • Ilmainen varmuuskopiointi iOS-laitteelle, mikäli laite joudutaan huollossa vaihtamaan uuteen (Edun arvo 35€)

Tee vahingon sattuessa vahinkoilmoitus Pohjola Vakuutukselle ja tuo laitteesi mcarelle korjattavaksi. Ilmoita laitetta huoltoon tuodessasi olevasi Pohjola Vakuutukset asiakas ja saat sinulle kuuluvat edut!

Jos sinulla on kysyttävää huoltoon liittyen, voit lähettää meille kysymyksesi alla olevalla lomakkeella.