Miksi mcare?

Pohjoismaiden johtava Apple-osaaminen palveluksessasi

Monta hyvää syytä valita mcare

mcare ja Apple – eettisesti ja ympäristön kannalta oikeita valintoja

Applen valtuuttamana ja vastuullisena huoltona valvomme toimitusketjun eettisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä tarkasti. Yhteistyö Applen kanssa on mcarelle luontevaa, sillä merkki kestää tunnetusti pitkään, ja korjaaminen on usein kannattavaa jopa viiden vuoden kuluttua hankinnasta. Pidämme mahdollisimman hyvää huolta sekä työntekijöistämme että asiakkaistamme.

Takaamme tyytyväisyytesi esittämällä läpinäkyvästi vaihtoehdot esimerkiksi korjaamisen ja uuden laitteen välillä sekä kertomalla, kuinka tulevia tarpeita ajatellen kannattaa menetellä. Toimiva palvelumme korostuu vastuunkantona – et jää pulaan hankalissakaan tapauksissa, vaan jokainen toimeksianto hoidetaan kunnialla loppuun. Tavoitteemme suorittaa jokainen huoltotapaus niin hyvin ja sujuvasti kuin mahdollista näkyy yli 90 prosentin asiakastyytyväisyydessä.

Valmistajana Apple on myös eettisesti oikea valinta – yhtiö on sitoutunut tekemään pitkäjänteistä työtä ilmastomuutosta vastaan monilla tavoin. Applen valmistusprosessissa pyritään kiinnittämään voimakkaasti huomiota työtekijöiden kohteluun ja koko prosessin eettisyyteen.