Eroon ehjistä tai rikkinäisistä Apple-laitteistasi

Mcare 74_compressed

Näin myyt Apple-laitteesi meille

  1. Etsi lähin mcare-myymäläsi. mcare toimipisteet
  2. Tuo tai lähetä Apple-laitteesi meille.
  3. Saat hinta-arvion ja hyvityksen tilillesi heti kuntotarkastuksen jälkeen.

Saat rahat normaalisti 5-7  pankkipäivän sisällä laitteen tuomisesta.

Pikatyönä tilattuna rahat on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana!

Palveluehdot: Hyvitettävä hinta perustuu laitteesi kuntoon. Hinnan saat välittömästi myymälässä suorittamamme tarkistuksen jälkeen. Hyvitys maksetaan tilillesi rahana. Pikatyö on erikseen tilattava 49€ hintainen palvelu. Pikatyö veloitus vähennetään hyvityksen loppusummasta. Buyback-palvelumme ei koske Beats-laitteita.

HUOM! 2010 vuoden malleista sekä sitä vanhemmista Mac koneista emme enää voi valitettavasti tehdä hyvitys tarjousta.

 

 

Täytä alla oleva lomake, niin saat meiltä alustavan tarjouksen laitteestasi!

 
 

Alustava tarjous ei ole sitova. mcare tarkistaa laitteen kunnon jonka perusteella määritellään lopullinen hyvitys hinta.

Miksi valita mcare Buyback?

Onko sinulla ehjä tai rikkinäinen Apple-laite, josta haluat päästä eroon? Meille kelpaavat molemmat! Etsitkö vaivatonta ja luotettavaa myyntikanavaa? Tee ympäristöteko ja tuo tai lähetä Omenasi meille – saat hinta-arvion ja hyvityksen tilillesi välittömästi kuntotarkastuksen jälkeen. Lisäksi varmistamme, että laitteen sisältämät tiedot poistetaan tietoturvallisesti. Tästä helpommaksi myyminen ei tule.

Apple-laitteet säilyttävät tunnetusti arvonsa pitkään, jopa rikkinäisinä. mcare Buyback-palvelulla haluamme tukea Applen inspiroimaa kestävän kehityksen ohjelmaa. Applen valtuuttamana ja vastuullisena huoltona valvomme toimitusketjun eettisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä tarkasti.