Eroon ehjistä tai rikkinäisistä Apple-laitteistasi

Mcare 74_compressed

Näin myyt Apple-laitteesi meille

  1. Etsi lähin mcare-myymäläsi. mcare toimipisteet
  2. Tuo tai lähetä Apple-laitteesi meille.
  3. Saat hinta-arvion ja hyvityksen tilillesi heti kuntotarkastuksen jälkeen.

Saat rahat normaalisti 5-7  pankkipäivän sisällä laitteen tuomisesta.

Pikatyönä tilattuna rahat on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana!

Palveluehdot: Hyvitettävä hinta perustuu laitteesi kuntoon. Hinnan saat välittömästi myymälässä suorittamamme tarkistuksen jälkeen. Hyvitys maksetaan tilillesi rahana. Pikatyö on erikseen tilattava 49€ hintainen palvelu. Pikatyö veloitus vähennetään hyvityksen loppusummasta. Buyback-palvelumme ei koske Beats-laitteita.

HUOM! 2012 vuoden malleista sekä sitä vanhemmista Mac koneista emme enää voi valitettavasti tehdä hyvitys tarjousta.

 

 

Miksi valita mcare Buyback?

Onko sinulla ehjä tai rikkinäinen Apple-laite, josta haluat päästä eroon? Meille kelpaavat molemmat! Etsitkö vaivatonta ja luotettavaa myyntikanavaa? Tee ympäristöteko ja tuo tai lähetä Omenasi meille – saat hinta-arvion ja hyvityksen tilillesi välittömästi kuntotarkastuksen jälkeen. Lisäksi varmistamme, että laitteen sisältämät tiedot poistetaan tietoturvallisesti. Tästä helpommaksi myyminen ei tule.

Apple-laitteet säilyttävät tunnetusti arvonsa pitkään, jopa rikkinäisinä. mcare Buyback-palvelulla haluamme tukea Applen inspiroimaa kestävän kehityksen ohjelmaa. Applen valtuuttamana ja vastuullisena huoltona valvomme toimitusketjun eettisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä tarkasti.