iPhone-näytön vaihto

Virallinen iPhone-näytönvaihtohuolto mcarelta

Onko iPhonesi näyttö haljennut ja tarjotaanko tilalle tarvikenäyttöä, joka myyjän mukaan vastaa alkuperäistä osaa ja on heidän oman laatuvaatimuksensa mukaisia? Saadaanko laite korjattua nopeasti, vaikka siinä olisi muutakin vikaa kuin vain haljennut näyttö? Onko valtuutetulla huollolla ja tarvikeosalla eroa laadun, käytettävyyden tai hinnan suhteen? Ajetaanko iPhonelle kaikissa huolloissa aina valmistajan diagnostiikkatestit, jotta varmistutaan ettei laitteessa ole piileviä vikoja? Säilyykö laitteen takuu ja onko se kattava myös huollon jälkeen? Mitä käy laitteen jälleenmyyntiarvolle kun siinä ei ole pelkästään alkuperäisiä osia?

Mcare 24_compressed

Yksinkertaisesti halpa – Vertaa iPhone-näytönvaihtohintoja!

Saat alkuperäistä ja varmistettua Apple-laatua edullisemmin kuin useasta pikahuollosta. Selkeästi edullisemmin. Jopa yli 50% halvemmalla kuin muualta. Kannattaa vertailla hintoja.

Malli Hinta
iPhone 6s 199€
iPhone 7 209€
iPhone 6S Plus & 7 plus 239€
iPhone 8 209€
iPhone 8 Plus 239€
iPhone X 399€
iPhone XS 399€
iPhone XS Max 469€
iPhone XR 349€
iPhone 11 399€
iPhone 11 Pro 449€
iPhone 11 Pro Max 499€
iPhone SE 2nd gen. 209€
iPhone 12 mini 349€
iPhone 12 399€
iPhone 12 Pro 449€
iPhone 12 Pro MAX 499€

 

Uusimpien laitemallien osalta pääset tarkastamaan olemassa olevan hinnan helposti hinnastostamme täältä.

mcare toimipisteet löydät täältä

 

Helppoa ja nopeaa!

Näytönvaihdot suoritetaan Helsingissä korjauskeskuksessamme ja muissa toimipisteissä paikallisesti. Lisäksi Suomessa palvelemme sinua kattavasti ja kätevästi myös postin välityksellä.

Tee tilaus helposti sivulta: https://mcare.fi/helposti-huoltoon/.

Kaikki huoltomme suoritetaan keskimäärin alle kahdessa arkivuorokaudessa, vaikka vika olisi muuallakin kuin näytössä.

Layer-13

Käytettävyys ja laatu eivät ole sivuseikkoja

Mikäli haluat että puhelimesi käytettävyys on varmasti alkuperäisellä tasolla, suosittelemme vahvasti kääntymään valtuutetun Apple-huollon puoleen. mcare on Suomen ainoa valtuutettu huoltoliike, jolla on tietotaito sekä Applen viralliset työkalut ja prosessit vaihtaa iPhone-puhelimiin uusi näyttö. Olemme Suomen ainoa huolto, joka saa näytöt suoraan Applelta toimitettuna ja voi vaihtaa niitä paikallisesti, aina säilyttäen laitteen alkuperäiset ominaisuudet, kuten 3D-touch toiminnon, näytön kosketusherkkyyden sekä värimaailman alkuperäisellä ja varta vasten sinun laitettasi varten kalibroidulla tasolla. Myös laitteen roisketiiviys on varmasti aina kunnossa meillä tehtyjen huoltotoimenpiteiden jälkeen.

Layer-11

On vain yksi Applen takuu

Laitteesi alkuperäinen takuu säilyy huollon jälkeenkin. mcaren huollon jälkeen voit koska vain toimittaa puhelimesi takuuhuoltoon valitsemaasi Applen valtuuttamaan huoltoon, myös ulkomailla. Jos laiteeseesi vaihdetaan näyttö muualla kuin virallisessa huollossa ja kyseinen huolto antaa sille takuun, koskee se yleisesti vain itse näyttöä ja olet joka tapauksessa sidottu käyttämään vain kyseistä liikettä, mikäli vaihdetun osan kanssa ilmenee ongelmia. Jos haluat myydä puhelimesi eteenpäin, on alkuperäisillä osilla varustetulla puhelimella usein parempi jälleenmyyntihinta.

Layer-5

Tietoturva ja toimivuus

Jos tietoturva on sinulle tärkeä ominaisuus, kannattaa tukeutua ainoastaan alkuperäisiin osiin. Apple kontrolloi koko valmistus- ja jakeluprosessia tarkasti alusta loppuun. Osia saa asentaa Suomessa vaan tiukimmat ehdot täyttävä Applen valtuuttama huolto mcare. Jokaisella näytöllä on oma identtinen siru, josta niiden aitous voidaan varmentaa.

Tee huoltotilaus täältä

Layer-7