iPhone-akun vaihto

Virallinen iPhonen akun vaihto mcarelta

Apple julkaisi 2.1.2018 koko vuoden 2018 kestävän iPhonen akun vaihtokampanjan. mcare on kampanjassa luonnollisesti mukana!

Apple alensi seuraavien mallien akun hintaa:

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone X

 

mcare mahdollistaa asiakkailleen tilauksen luomisen ja tarvittavien testien ajamisen etänä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse jättää laitetta huoltoon odottamaan varaosaa tai käydä myymälässä tilaamassa akkua omaan laitteeseen. Näin ollen asiakas saa pitää oman laitteensa käytössä kunnes akku on saapunut Applelta!

Varaa alla olevalla lomakkeella itsellesi akku vaihtoa varten. Me ilmoitamme sinulle kun akku on valmiina sinun laitteeseesi ja voit tulla vaihdattamaan sen sinulle sopivaan aikaan. Täytäthän lomakkeen kaikki kohdat.

Mcare 24_compressed

Yksinkertaisesti halpa – Vertaa iPhone-akun vaihtohintoja!

Saat alkuperäistä ja varmistettua Apple-laatua edullisemmin kuin useasta pikahuollosta. Selkeästi edullisemmin.

 

Malli Hinta
iPhone 6/6 plus 39€
iPhone 6S/6S Plus 39€
iPhone 7/7 plus 39€
iPhone 8/8 plus 39€
iPhone X 39€
iPhone SE 39€

 

HUOM! Jos laitteeseesi on vaihdettu akku muualla kuin Applen valtuuttamassa huollossa, ei laitteelle voida suorittaa enää akun vaihtoa tai mitään muutakaan korjaustoimenpidettä. Piraatti akku estää kaikkien huoltojen tekemisen laitteelle.

Akkua varataan 2 viikkoa siitä, kun olemme ilmoittaneet akun olevan meillä valmiina. Mikäli akkua ei tule vaihtamaan tämän ajan sisällä, vapautetaan akku seuraavalle asiakkaalle. Tässä tapauksessa sinun tulee tehdä uusi varaus akusta.

Vanhempien laitteiden akun vaihdot löydät hinnastostamme täältä.

mcare Kamppi, Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki

mcare Tampere, Puutarhakatu 10, 33210 Tampere

mcare Oulu, Aittatori 21, (Rantakatu 5) 90100, Oulu

mcare Jyväskylä, Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä

Helppoa ja nopeaa!

Varaa aika ja tule käymään vasta kun sinulle varattu akku on saapunut!

Akun vaihdot onnistuvat kaikissa mcaren toimipisteissä ja kestää noin 60 minuuttia. Kaikki huoltomme suoritetaan keskimäärin alle kahdessa arkivuorokaudessa, vaikka vika olisi muuallakin kuin akussa.

Layer-13

Käytettävyys ja laatu eivät ole sivuseikkoja

Mikäli haluat, että puhelimesi käytettävyys on varmasti alkuperäisellä tasolla, suosittelemme vahvasti kääntymään valtuutetun Apple-huollon puoleen.

mcarella tehdyn huollon jälkeen voit olla varma mm. seuraavista seikoista:

  • Akku on Applen alkuperäinen ja uusi
  • Takuu säilyy huollon jälkeen
  • Roiskevesitiiveys säilyy
  • Vanha akku hävitetään ympäristöystävällisesti
Layer-11

On vain yksi Applen takuu

Tiesitkö, että piraattiakun vaihtaminen laitteeseesi lopettaa sen takuun heti?

Laitteesi alkuperäinen takuu säilyy mcaren tekemän huollon jälkeenkin. mcaren huollon jälkeen voit koska vain toimittaa puhelimesi takuuhuoltoon valitsemaasi Applen valtuuttamaan huoltoon, myös ulkomailla. Jos laitteeseesi vaihdetaan akku muualla kuin virallisessa huollossa ja kyseinen huolto antaa sille takuun, koskee se yleisesti vain itse akkua ja olet joka tapauksessa sidottu käyttämään vain kyseistä liikettä, mikäli vaihdetun osan kanssa ilmenee ongelmia.

Jos haluat myydä puhelimesi eteenpäin, on alkuperäisillä osilla varustetulla puhelimella usein parempi jälleenmyyntihinta.

Layer-5

Tietoturva ja toimivuus

Jos tietoturva on sinulle tärkeä ominaisuus, kannattaa tukeutua ainoastaan alkuperäisiin osiin. Apple kontrolloi koko valmistus- ja jakeluprosessia tarkasti alusta loppuun. Voit olla huollon jälkeen varma, että laitteen laatu ja käytettävyys vastaavat alkuperäistä.

Layer-7