Toimi heti kosteusvaurion sattuessa!

Mac-tietokoneiden pelastus kosteusvaurion jälkeen

mcare on on erikoistunut käsittelemään Mac-tietokoneita, jotka ovat vioittuneet kosteusvaurion seurauksena. mcarella on käytössään Techsave-laitteisto, jonka avulla kosteusvaurioiset laitteet pystytään puhdistamaan täysin vaurioittamatta niiden herkkiä komponentteja. Techsave-teknologiaa on kehitetty ja pilotoitu useita vuosia ja sen avulla on onnistuneesti puhdistettu jo lähes 15.000 Mac-tietokonetta.

Techsave-puhdistuslaitteen käyttö on erittäin ympäristöystävällistä ja teknologialle onkin äskettäin haettu Joutsenmerkkiä. Mikäli Mac-tietokoneen puhdistus suoritetaan mahdollisimman nopeasti sille sattuneen vahingon jälkeen, on mahdollista, että laite saadaan kuntoon jopa ilman tarvetta vaihtaa osia. Tämä säästää merkittävästi kustannuksissa sekä on ympäristön kannalta suotuisa ja resursseja säästävä vaihtoehto.

mcare on ainoa yritys Suomessa ja Ruotsissa, jolla on Techsave-puhdistusmenetelmän mukainen laitteisto käytettävissään sekä laajasti menetelmän hyödyntämiseen koulutetut kokeneet teknikot. Myönnämme aina kahden vuoden (2v) takuun laitteille, jotka on kunnostettu hyödyntäen Techsave-menetelmää.

Alta löydät lisätietoa palvelun hinnoittelusta sekä eduista. Techsave-menetelmän mukaista palvelua mcarelta hyödyntävät mm. useat vakuutusyhtiöt Pohjoismaissa.

 

Toimi näin kosteusvaurion sattuessa!

  1. Pyri asettelemaan Mac-koneesi niin, että mahdollinen neste valuu poispäin koneesta (tarkemmat ohjeet täällä.)

  2. Tuo kastunut kone välittömästi mcarelle diagnoosia varten! Vaurioiden vakavuus on usein paljolti kiinni siitä kuinka nopeasti kone saadaan ammattilaisten käsiin.

  3. mcare arvioi koneen kunnon ja arvioi kannattaako Techsave-menetelmää hyödyntää tapauksessanne.

 

Techsave-hinnasto Hinta
Diagnoosi puhdistuksen kannattavuudesta 55 €
Techsave-puhdistus 299 €
Kirjallinen kustannusarvio vakuutusyhtiölle 89 €
Kirjallinen kustannusarvio vakuutusyhtiölle Techsave-menetelmän yhteydessä 0 €

 

Techsave-käsittelyn hinta veloitetaan, vaikka kone ei tulisi sillä täysin kuntoon. Mikäli puhdistus epäonnistuu, saat aina ilman erillistä veloitusta kustannusarvion vakuutusyhtiötä varten.

Kosteusvaurioiset laitteet voi toimittaa mcarelle, mihin tahansa toimipisteeseen. Myymälöiden aukioloajat sekä ohjeet paikalle saapumisesta löydät alla olevista linkeistä:

mcare Kamppi, Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki  | mcare Oulu, Aittatori 21, (Rantakatu 5) 90100, Oulu

Korkea onnistumisprosentti!

Tähän asti käsitellyistä, lähes 15.000 koneesta, 82% on saatu korjattua.

  • Koneen kaikki toiminnot testataan aina käsittelyn yhteydessä sekä jälkeen 

  • mcare ja techsave myöntää huollolle 2 vuoden takuun

  • Laitteen data säilyy useimmissa tapauksissa

  • Saat puhdistuksen epäonnistuessa kirjallisen kustannusarvion vakuutusyhtiötä varten veloituksetta

 

 

Picture5
Mcare 17

Techsave-käsittelyä ennen ja sen jälkeen

Techsave-käsittely pysäyttää kosteusvaurion aiheuttaman korroosion sekä puhdistaa jo syntyneet vauriot.

Puhdistuskäsittely on ympäristöystävällisin ja usein myös edullisin tapa korjauttaa kosteusvauriolle altistunut kone. Monessa tapauksessa laitteeseen ei tarvitse vaihtaa käsittelyn yhteydessä ollenkaan osia. Puhdistuksen jälkeen kone testataan kattavasti Applen diagnostiikkaohjelmistolla, jolla varmistetaan, että puhdistettu kone toimii kaikilta osin kuin uusi vastaava!

 

 

Techsave-takuu

Applen takuu ei kata kosteusvaurioisen laitteen korjaamista, mutta Techsave puhdistuksen jälkeen, Techsave ja mcare yhdessä ottavat vastuulleen mahdolliset laitteessa korjauksen aikana olleet viat aina kahteen vuoteen saakka!