Mac-huolto

Ilmainen diagnosointi ja 100% tyytyväisyystakuu Maceille. Saat aina paikkansa pitävän hinnan ennen korjauspäätöstäsi.

Hajosiko Mac? Ongelmia Macin käytössä?

Saat tietää, mikä tietokoneessasi on vikana, sekä paljonko korjaus tulisi maksamaan – jo ennen kuin teet korjauspäätöksen. Vaikka päättäisit jättää koneesi korjaamatta, emme laskuta diagnoosista mitään.

Huollamme Mac-laitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti, olitpa ostanut laitteesi mistä tahansa. Voit huollattaa koneesi joko normaalin laitetakuun piirissä tai AppleCare Protection Planin, Apple Repair Agreementin tai muun Applen erikoistakuusopimuksen turvin. Mikäli haluat vedota kuluttajasuojaan laitteen vikaantuessa, voit tehdä sen suoraan kauttamme, jolloin teemme jopa paperityöt puolestasi.

Meille ovat tuttuja niin vahingoittuneet laitteet, takuun ulkopuoliset huollot kuin ohjelmistoon liittyvät ongelmat. Olemme myös erikoistuneet käsittelemään kosteusvaurioituneita Mac-tietokoneita, josta löydä lisätietoja täältä.

Helposti huoltoon lähetys palvelu

mcare helposti huoltoon lähetyspalvelun avulla voit toimittaa kannettavan Mac-tietokoneesi ilmaiseen vian selvitykseen vaivattomasti koko huhtikuun ajan ilman minkäänlaisia kuluja. (norm. hinta: 27,70€)

Teemme diagnoosin tietokoneesi korjauskustannuksista täysin veloituksetta, jonka lisäksi järjestämme sinulle kaikki paketointiin soveltuvat pakkausmateriaalit ja tarvittavat lähetysasiakirjat suoraan kotiin tai toimistolle.

Lisää tietoja helposti huoltoon palvelusta sekä huollon tilauslomakkeen löydät täältä.

Laitetta huoltoon tuodessa kannattaa varmistua siitä, että laitteen sisältämät tiedot ovat tallessa. Tarkemmat ohjeet huoltoa varten löydät täältä. Vaikka huollamme kaikista maista ostettuja Apple-tuotteita, kuluttajasuojaan vedottaessa voimme huoltaa vain Suomesta ostettuja laitteita, lisätietoa Applen takuusta ja kuluttajasuojan mukaisesta huollosta löydät täältä.

Mac huoltohinnat