Mac-huolto

Suomen kokenein Mac-tiimi huoltaa uudet ja vanhat Applen tietokoneet!

Hajosiko Mac? Ongelmia Macin käytössä?

Saat tietää, mikä tietokoneessasi on vikana, sekä paljonko korjaus tulisi maksamaan – jo ennen kuin teet korjauspäätöksen.

Huollamme Mac-laitteesi nopeasti ja ammattitaitoisesti, olitpa ostanut laitteesi mistä tahansa. Voit huollattaa koneesi joko normaalin laitetakuun piirissä tai AppleCare Protection Planin, Apple Repair Agreementin tai muun Applen erikoistakuusopimuksen turvin. Mikäli haluat vedota kuluttajasuojaan laitteen vikaantuessa, voit tehdä sen suoraan kauttamme, jolloin teemme jopa paperityöt puolestasi.

Meille ovat tuttuja niin vahingoittuneet laitteet, takuun ulkopuoliset huollot kuin ohjelmistoon liittyvät ongelmat. Olemme myös erikoistuneet käsittelemään kosteusvaurioituneita Mac-tietokoneita, josta löydä lisätietoja täältä.

Helposti huoltoon lähetyspalvelu

mcare tarjoaa toimitukset veloituksetta, korjatuille laitteille. Tarjous koskee vain alla olevan lomakkeen kautta tehtyjä huoltotilauksia. Ei koske sopimusasiakkaita.

Tilaa huolto tästä.

Laitetta huoltoon tuodessa kannattaa varmistua siitä, että laitteen sisältämät tiedot ovat tallessa. Tarkemmat ohjeet huoltoa varten löydät täältä. Vaikka huollamme kaikista maista ostettuja Apple-tuotteita, kuluttajasuojaan vedottaessa voimme huoltaa vain Suomesta ostettuja laitteita, lisätietoa Applen takuusta ja kuluttajasuojan mukaisesta huollosta löydät täältä.

Mac huoltohinnat


Sanna

"Erittäin loistava kokemus kaiken kaikkiaan, nopea hyvä palvelu."

Lähde Asiakaskysely


Valtteri

"Luotettava, nopea, asiantunteva – helppo suositella!"

Lähde Facebook


Teppo

"Jyväskylän toimipisteeltä nopeaa palvelua. Harmaita hiuksia tuottanut iPhone lähti ammattilaisen kultaisella kosketuksella heti pelittämään."

Lähde Facebook


Elina

"Kaupungin nopein takuuhuolto, loistava palvelu!"

Lähde Facebook


Marja Riitta

"Kiitos aivan uskomattomasta palvelusta! Tyttären puhelin saatiin huoltoon lauantaina, vaikka liike kiinni - henkilöstöä oli tekemässä inventaariota ja ottivat laitteen, “kun olitte jo tänne asti tulleet”. Loppujen lopuksi korjaus ei kestänyt kauaa eikä edes maksanut mitään, koska vika oli niin pieni, ällistyttävää."

Lähde Facebook


Katja

"Loistava ja nopea palvelu ja puhelimen postituskin kotipostiin kuluttomasti. Suosittelen lämpimästi."

Lähde Facebook


Valtteri

"Erittäin ammattitaitoisesti toimiva huolto Helsingissä ottaen huomioon, että puhelin piti sinne postitse toimittaa."

Lähde Asiakaskysely