iPad-huolto

iPad-huolto 100% tyytyväisyystakuulla

Hajosiko iPad? Onko näyttösi rikki? Ongelmia käytössä tai latauksessa?

Saat kustannusarvion särkyneestä iPadista samana päivänä. Lisäpalveluna varmuuskopioimme iPadin sisällön sekä palautamme sen uudelle laitteelle. Huollamme iPadisi ostopaikasta riippumatta.

Huom! iPadin huolto merkitsee vaihtoa korvaavaan laitteeseen, koska iPadin avaaminen paikallisesti ei ole suositeltavaa. Saat edullisen laitevaihdon myös silloin, kun vika on pelkästään akussa.

Huomioithan että "Find My iPhone / Etsi iPhoneni" -toiminto on kytkettävä pois päältä ennen kuin voimme suorittaa iPadillesi huollon. Ohjeet ominaisuuden kytkemiseksi pois sekä huoltoon toimituksesta yleisesti löydät täältä. Vaikka huollamme kaikista maista ostettuja iPadeja, voi joissakin EU-alueen ulkopuolella ostetuissa iPadeissa esiintyä rajoituksia huollon suhteen. Jos laitteesi on ostettu muualta kuin EU-alueelta, voit varmistaa laitteen huoltomahdollisuudet ottamalla yhteyttä huoltoomme etukäteen.

iPad huoltohinnat


Sanna

"Erittäin loistava kokemus kaiken kaikkiaan, nopea hyvä palvelu."

Lähde Asiakaskysely


Valtteri

"Luotettava, nopea, asiantunteva – helppo suositella!"

Lähde Facebook


Teppo

"Jyväskylän toimipisteeltä nopeaa palvelua. Harmaita hiuksia tuottanut iPhone lähti ammattilaisen kultaisella kosketuksella heti pelittämään."

Lähde Facebook


Elina

"Kaupungin nopein takuuhuolto, loistava palvelu!"

Lähde Facebook


Marja Riitta

"Kiitos aivan uskomattomasta palvelusta! Tyttären puhelin saatiin huoltoon lauantaina, vaikka liike kiinni - henkilöstöä oli tekemässä inventaariota ja ottivat laitteen, “kun olitte jo tänne asti tulleet”. Loppujen lopuksi korjaus ei kestänyt kauaa eikä edes maksanut mitään, koska vika oli niin pieni, ällistyttävää."

Lähde Facebook


Katja

"Loistava ja nopea palvelu ja puhelimen postituskin kotipostiin kuluttomasti. Suosittelen lämpimästi."

Lähde Facebook


Valtteri

"Erittäin ammattitaitoisesti toimiva huolto Helsingissä ottaen huomioon, että puhelin piti sinne postitse toimittaa."

Lähde Asiakaskysely