Beats-huolto

mcare – valtuutettu Beats-huoltosi

Hajosiko Beats-kuulokkeesi? Ei hätää! Huollamme Beatsisi edullisesti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Huollamme nopeasti, ammattitaitoisesti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti takuunalaiset ja takuun ulkopuoliset Beats-kuulokkeet, -kaiuttimet ja -lisätarvikkeet. Monesti Beats-kuulokkeiden vaihtaminen huollossa on edullisempaa kuin uusien hankkiminen. Tuotteesi vaihtohinnan voit tarkistaa Beats-hinnastostamme.

Ostopaikalla ei ole merkitystä, sillä yleensä näemme takuun Applen omasta huoltotietokannasta. Kuten kaikilla Applen tuotteilla, myös Beatseillä on 12 kuukauden takuu. Suosittelemme kuitenkin ottamaan ostokuitin mukaan, mikäli mahdollista. Otathan mukaan Beatsiesi mukana tulleet lisätarvikkeet, jotta pystymme testaamaan myös niiden toiminnan.

Tilaa huolto tästä.

Huomioithan että "Find My iPhone / Etsi iPhoneni" -toiminto on kytkettävä pois päältä ennen kuin voimme suorittaa iPhonellesi huollon. Ohjeet ominaisuuden kytkemiseksi pois sekä huoltoon toimituksesta yleisesti löydät täältä.

Beats huoltohinnat


Sanna

"Erittäin loistava kokemus kaiken kaikkiaan, nopea hyvä palvelu."

Lähde Asiakaskysely


Valtteri

"Luotettava, nopea, asiantunteva – helppo suositella!"

Lähde Facebook


Teppo

"Jyväskylän toimipisteeltä nopeaa palvelua. Harmaita hiuksia tuottanut iPhone lähti ammattilaisen kultaisella kosketuksella heti pelittämään."

Lähde Facebook


Elina

"Kaupungin nopein takuuhuolto, loistava palvelu!"

Lähde Facebook


Marja Riitta

"Kiitos aivan uskomattomasta palvelusta! Tyttären puhelin saatiin huoltoon lauantaina, vaikka liike kiinni - henkilöstöä oli tekemässä inventaariota ja ottivat laitteen, “kun olitte jo tänne asti tulleet”. Loppujen lopuksi korjaus ei kestänyt kauaa eikä edes maksanut mitään, koska vika oli niin pieni, ällistyttävää."

Lähde Facebook


Katja

"Loistava ja nopea palvelu ja puhelimen postituskin kotipostiin kuluttomasti. Suosittelen lämpimästi."

Lähde Facebook


Valtteri

"Erittäin ammattitaitoisesti toimiva huolto Helsingissä ottaen huomioon, että puhelin piti sinne postitse toimittaa."

Lähde Asiakaskysely