Apple Watch –huolto

Apple Watch -huolto 100% tyytyväisyystakuulla

Valtuutettu Apple Watch –vaihtolaitepalvelu

Applen valtuuttamana huoltona vaihdamme rikkoutuneen tai viallisen Apple Watch- kellosi uudenveroiseen – merkittävästi uutta halvemmalla. Autamme myös ongelmatilanteissa, jotka liittyvät kellon ja iPhonen välisiin tai ohjelmistossa oleviin ongelmiin.

 

Huom! Maksullinen akunvaihto palvelu edellyttää, että laite on muuten kunnossa. Laite vaihtuu kokonaan uuteen eikä tästä syytä palvelua voida suorittaa laitteelle jossa on esimerkiksi näyttö haljennut.

mcare tarjoaa toimitukset veloituksetta, korjatuille laitteille. Tarjous koskee vain alla olevan lomakkeen kautta tehtyjä huoltotilauksia. Ei koske sopimusasiakkaita.

Tilaa huolto tästä.

Huomioithan että "Find My iPhone / Etsi iPhoneni" -toiminto on kytkettävä pois päältä ennen kuin voimme suorittaa Apple Watchillesi huollon. Ohjeet ominaisuuden kytkemiseksi pois sekä huoltoon toimituksesta yleisesti löydät täältä. Apple Watch edition – kellojen huollot tapahtuvat suoraan Applen tukisivuston kautta.

Apple Watch huoltohinnat


Sanna

"Erittäin loistava kokemus kaiken kaikkiaan, nopea hyvä palvelu."

Lähde Asiakaskysely


Valtteri

"Luotettava, nopea, asiantunteva – helppo suositella!"

Lähde Facebook


Teppo

"Jyväskylän toimipisteeltä nopeaa palvelua. Harmaita hiuksia tuottanut iPhone lähti ammattilaisen kultaisella kosketuksella heti pelittämään."

Lähde Facebook


Elina

"Kaupungin nopein takuuhuolto, loistava palvelu!"

Lähde Facebook


Marja Riitta

"Kiitos aivan uskomattomasta palvelusta! Tyttären puhelin saatiin huoltoon lauantaina, vaikka liike kiinni - henkilöstöä oli tekemässä inventaariota ja ottivat laitteen, “kun olitte jo tänne asti tulleet”. Loppujen lopuksi korjaus ei kestänyt kauaa eikä edes maksanut mitään, koska vika oli niin pieni, ällistyttävää."

Lähde Facebook


Katja

"Loistava ja nopea palvelu ja puhelimen postituskin kotipostiin kuluttomasti. Suosittelen lämpimästi."

Lähde Facebook


Valtteri

"Erittäin ammattitaitoisesti toimiva huolto Helsingissä ottaen huomioon, että puhelin piti sinne postitse toimittaa."

Lähde Asiakaskysely