Helposti huoltoon -lähetyspalvelu

Toimita nyt laitteesi huoltoon entistä helpommin ja sujuvammin!

COVID-19 (Corona) aiheuttamasta tilanteesta johtuen haluamme mahdollistaa kaikille asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen ja kokonaisvaltaisen ratkaisun toimittaa laitteesi huoltoon viasta riippumatta täysin veloituksetta toistaiseksi.

mcare helposti huoltoon palvelun avulla voit vaivattomasti toimittaa niin omat kuin yrityksesi takuun alaiset sekä takuun ulkopuoliset Apple-laitteesi huoltoon entistä helpommin ja sujuvammin täysin veloituksetta!

mcare helposti huoltoon palvelu sisältää:

  • Lähettämiseen soveltuvan pakkausmateriaalin toimituksen ilmoitettuun osoitteeseen.
  • Pakettikortin ja ohjeet laitteen huoltoon toimittamista varten.
  • Laitteen ilmaisen takaisin toimituksen huollon valmistuttua.

Täytät ainoastaan alla olevan lomakkeen tiedot, valitset laitteellesi sopivan vaihtoehdon tarpeesi mukaisesti ja lähetämme sinulle laitteelle soveltuvat pakkausmateriaalit sekä pakettikortin huoltoon toimittamista varten.

 

HUOM! Palvelu on ilmainen kaikille Mac, iPhone ja iPad laitteille. Muiden laitteiden logistiikasta ja pakkausmateriaalien lähettämisestä veloitetaan 24,90€

mcare-logo
aasp-logo-musta

Huolto & huollon aikataulu

Kun laitteesi on saapunut huoltoon ja se on perusteellisesti tutkittu, saatte diagnoosin laitteesi lopullisista korjauskustannuksista ennen maksullisten korjaustoimenpiteiden aloittamista. Tämän avulla varmistetaan ettei mitään yllättäviä huoltoon liittyviä kustannuksia asiakkaalle pääse syntymään ennen niiden kirjallista hyväksymistä.

Kaikki huoltoon saapuvat laitteet käsitellään sen hetkisen huoltojonon mukaisessa järjestyksessä - huoltojonon kesto on arvioita noin 3-5 arkipäivää.

Mikäli huoltoon toimitettua laitetta ei päätetä korjata ja laite palautetaan takaisin asiakkaalle ilman korjaavia toimenpiteitä, veloitetaan laitteen tarkastuksesta hinnaston mukainen tarkastusmaksu.

Tee pyyntö alla olevasta lomakkeesta ja järjestämme sinulle kaikki lähettämiseen soveltuvat pakkaustarvikkeet ja tarvittavat lähetysasiakirjat helpottamaan huoltoon toimittamista.

iCloud Driven näkymä eri Apple-laitteilla.

Palvelut yrityksille

Järjestä yrityksellesi kaikista yksinkertaisin ja helpoin tapa toimittaa kaikki Apple-laitteet huoltoon mahdollisimman vaivattomasti. Mikäli teitä kiinnostaa keskittää kaikki yrityksenne takuun ulkopuoliset ja takuun alaiset Apple-laitteiden huollot laskutussopimuksella, olkaa meihin rohkeasti yhteydessä ja kartoitamme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisvaltaisen huoltoratkaisun.

Olemme Apple-valtuutettu huoltoliike ja käytämme kaikissa huolloissa ainoastaan laitevalmistaja Applen valtuuttamia alkuperäisiä varaosia.

Lue lisää huoltosopimuspalvelustamme tai ota yhteyttä yrityssivullamme!    Valitse tästä laite pakkausmateriaalin toimitusta varten - saatte tiedon kun lähettämiseen soveltuvat pakkausmateriaalit ovat toimitettu.

    Käsittely aloitetaan seuraavan vapautuvan teknikon toimesta heti tietokoneen saavuttua huoltoon (diagnoosin kesto alle 24 tuntia.)