Yrityksille
Jälleenmyyjille
Vakuutusyhtiöille
Julkishallinnolle
Konsultointi/ICT

Arvoketjusi digilinkki

mcarepro-logo-2-large-retina

ICT- ja konsultointipalvelut yrityksille

Vastaavatko yrityksesi tietotekniset ratkaisut liiketoiminnan tarpeita? Hyödynnetäänkö niitä mahdollisimman tehokkaasti? Ovatko yrityksesi ICT:n mahdollisuudet ja riskit tiedostettu? Onko niihin osattu vastata? Millaisia laitteistoja ja ohjelmistoja tarvitaan? Ole huoletta, mcare pro Oy auttaa – suurella sydämellä.

Tehostamme rutiineja, karsimme turhat kulut, varmistamme tietoturvan tason sekä parannamme kustannustehokkuutta tarpeitasi vastaavilla, toimittajasta riippumattomilla ratkaisuilla. Osaamisemme kattaa työasemat, mobiililaitteet, ohjelmistot, palvelinympäristöt, verkot ja pilvipalvelut (myös macOS ja Windows yhdessä), lähi- ja etätuen sekä koulutuksen ja konsultoinnin. ICT-ympäristö dokumentoidaan huolellisesti, jotta tarvittava tieto on aina saatavilla ja ajan tasalla. Sujuva yhteistyö mcaren huolto-organisaation kanssa pitää pyörät pyörimässä, minimoiden katkokset niin järjestelmien kuin laitteiden toiminnassa. Korkeasta laadusta kertovat myös asiakkaiden parhaaksi valitut kumppanuudet tunnettujen brändien kanssa.

mcare pro:lla on kapasiteettia toteuttaa, hallita ja huoltaa käyttäjämääriltään suuria ja teknisesti vaativia ICT-ympäristöjä, mutta myös kyky ja halu tarjota henkilökohtaista, vastuullista ja joustavaa palvelua. Myyjien sijaan Sinua palvelevat yrityksellesi nimetyt, Apple-sertifioidut toimialaosaajat – tuttuun ammattilaiseen on turvallista olla yhteydessä, etkä jää jonoon odottamaan. Tarvittaessa kilpailutamme ohjelmisto- ja laitehankinnat, joten saat kaiken tarvitsemasi vaivattamasti kauttamme. Menestymme kanssasi tarjoamalla vastauksia jo ennen kuin Sinun tarvitsee niitä kysyä.

Olemme erityisesti luovien alojen sekä erilaisten asiantuntija- ja palveluyritysten arvostama kumppani. Apple-tuotteiden ohella asiakkaitamme yhdistävät sama kauneudentaju ja palo, joilla heitä palvelemme. Meiltä löytyy useiden toimialojen tuntemusta ja laadullista osaamista, jota ei voi automatisoida – tässä tarvitaan erityistä herkkyyttä asiakkaan tarpeille. Asiakkaidemme lailla ymmärrämme, ettei mikään häiritse keskittymistä ja luovuutta vaativaa työtä yhtä paljon kuin odottaminen

ict_quote

mcare pro venyy pitkälle ja laittaa asiat toimimaan, oli ICT-tarve mikä tahansa. He tuntevat meidät ja ovat aidosti läsnä. Korkea laatu näkyy niin henkilöstön kuin asiakkaiden tyytyväisyydessä. Koska haluamme olla kuljettajan paikalla meneillään olevassa digitaalisessa murroksessa, olennaista on proaktiivinen ote uusien teknologioiden hyödyntämiseen. Suosittelen kääntymään ICT-asioissa mcare pro:n puoleen

Eka Ruola, hasan & partnersin konsernijohtaja

Pasted image at 2017_10_26 05_42 PM