Hyvin pienellä määrällä asiakkaita, joilla on Apple Watch Series 5 tai Apple Watch SE, jossa on watchOS 7.2 tai 7.3, on ilmennyt kellossaan ongelma, jonka vuoksi se ei lataudu virransäästötilaan siirtymisen jälkeen.

Mitä tehdä, jos Apple Watchissasi on tämä ongelma?

Voit tarkistaa, koskeeko tämä ongelma Apple Watchiasi, asettamalla kellosi normaalisti käyttämäsi laturin päälle ja odottamalla sitten puoli tuntia.

Jos Apple Watchisi ei edelleenkään lataudu, ota yhteyttä Apple-tukeen ja sovi laitteesi postittamisesta maksuttomaan huoltoon.Kellosi tarkistetaan ennen huoltoa. Näin tarkistamme, onko se oikeutettu maksuttomaan huoltoon.

Apple on julkaissut watchOS 7.3.1:n, joka estää tätä ongelmaa esiintymästä muissa Apple Watch Series 5- tai Apple Watch SE -laitteissa. Päivitä Apple Watchisi, jotta saat kaikki uusimmat virheiden korjaukset ja suojausparannukset.

Lisätietoja osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT212180