Älä sulje MacBook-, MacBook Air- tai MacBook Pro -tietokonetta, jos kameran päällä on suojus

Jos suljet Mac-kannettavan, kun siihen on kiinnitetty kamerasuojus, näyttö saattaa vioittua. Mac-kannettavissa on tietosuojan varmistava kameran merkkivalo, joka ilmaisee, milloin kamera on päällä.

Jos suljet Mac-kannettavan kamerasuojus asennettuna, saatat vahingoittaa näyttöäsi, koska näytön ja näppäimistön väliin on jätetty hyvin vähän tilaa. Sisäisen kameran peittäminen saattaa myös häiritä ympäröivän valon tunnistinta ja estää esimerkiksi automaattisen kirkkaudensäädön ja True Tone -toiminnon toiminnan. Kamerasuojuksen käyttämisen sijaan voit kameran merkkivalon avulla päätellä, onko kamera aktiivinen. Voit myös järjestelmäasetuksissa määrittää, mitkä apit voivat käyttää kameraa.

Lisätietoja osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT211148