iPhoneni näyttö on hajonnut. Mitä sille voi tehdä?

Näyttösi voidaan vaihtaa uuteen, jos puhelin ei ole muutoin vaurioitunut. Mikäli puhelimesi runko on vaurioitunut, niin emme voi vaihtaa ainoastaan näyttöä, vaan tilamme vaihtolaitteen. Sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan huoltosi suorittavaan toimipisteeseen, jotta voimme tutkia puhelimen sekä arvioida tarvittavat toimenpiteet. Kyseeseen voi siis tulla ainoastaan näytön tai koko laitteen vaihto hinnaston mukaisesti. Tarvittava toimenpide on tarkistettava teknikon toimesta. Mikäli toimitat laitteesi postitse, ilmoitamme kustannnukset ennen toimenpiteen aloittamista. Tarkista toimipisteemme yhteystiedot täältä, tai tee huoltotilaus suoraan täältä.

Helsingin toimipisteessä iPhonen näytön vaihto kestää yleensä noin tunnin (malleihin iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 ja iPhone X). Näytön vaihdot tehdään saapumisjärjestyksessä, ja huoltoaika riippuu jonosta. Vanhempien mallien näytön vaihto kestää yleensä noin 3 – 4 arkipäivää. Muissa toimipisteissä näytön vaihto kestää arviolta 3 – 4 arkipäivää mallista riippumatta.