Helposti huoltoon -lähetyspalvelu

Mac-kannettavat nyt huoltoon entistä helpommin ja sujuvammin!


mcare helposti huoltoon lähetyspalvelun avulla voit toimittaa kannettavan Mac-tietokoneesi vian selvitykseen vaivattomasti hintaan: 19,90€ (norm. hinta: 27,70€)

Teemme tarkan diagnoosin tietokoneesi korjauskustannuksista, jonka lisäksi järjestämme sinulle kaikki paketointiin soveltuvat pakkausmateriaalit ja tarvittavat lähetysasiakirjat suoraan kotiin tai toimistolle.

Kun olet vastaanottanut pakkausmateriaalit niin paketoi Mac-tietokone vaivattomasti mukana saapuvien ohjeiden mukaisesti ja toimita valmis paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

Saatte ilmoituksen sähköpostilla välittömästi kun tietokone on saapunut perille ja laite kirjattu huoltojonoon.

mcare-logo
aasp-logo-musta

Huolto & huollon aikataulu

Kun tietokone on saapunut huoltoon ja viat ovat perusteellisesti kartoitettu, saatte tiedon korjauskustannuksista sähköpostiin ennen kuin mitään korjaavia toimenpiteitä laitteelle aloitetaan, tämän avulla varmistetaan ettei mitään yllättäviä huoltoon liittyviä kustannuksia asiakkaalle pääse syntymään ennen niiden kirjallista hyväksymistä.

Mikäli tietokonetta ei korjata ja laite palautuu asiakkaalle takaisin ilman korjaavia toimenpiteitä, veloitetaan laitteen tarkastuksesta hinnaston mukainen Mac-tietokoneen tarkastusmaksu: 49,00€ (MACDIAG) + postikulut 19,90€

Kaikki laitteet käsitellään saapuessa sen hetkisen huoltojonon mukaisessa järjestyksessä - huoltojonon kesto on arvioita noin. 3-5 arkipäivää.

Tee pyyntö alla olevasta lomakkeesta ja järjestämme sinulle kaikki lähettämiseen soveltuvat pakkaustarvikkeet ja tarvittavat lähetysasiakirjat edullisesti hintaan: 19,90€.

iCloud Driven näkymä eri Apple-laitteilla.

Yritykset

Järjestä myös yrityksellesi kaikista yksinkertaisin ja helpoin tapa toimittaa Apple kannettavat tietokoneet huoltoon mahdollisimman vaivattomasti. Ilmoita vain yrityksesi nimi lomakkeessa ja lähetämme kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit ja asiakirjat laitteen huoltoon lähettämistä varten.

Mikäli teitä kiinnostaa keskittää kaikki yrityksenne takuun ulkopuoliset ja takuunalaiset Apple-laitteiden huollot mahdollisimman vaivattomasti niin olethan meihin rohkeasti yhteydessä ja kartoitamme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisvaltaisen huoltoratkaisun käyttäen huolloissa ainoastaan laitevalmistaja Applen valtuuttamia alkuperäisiä varaosia.

Linkki yhteydenotto lomakkeeseen: https://mcare.fi/b2b/

 
Käsittely aloitetaan seuraavan vapautuvan teknikon toimesta heti tietokoneen saavuttua huoltoon (diagnoosin kesto alle 24 tuntia.)